Dichters let op: mooie kans!

De inzendtermijn is gesloten!

Flowermouth is een eclectisch, electronisch en melancholisch project van Dennis Ramler in samenwerking met internationale gasten. In 2012 kwam zijn debuutalbum Drift uit. In 2016 zijn tweede album Grey façades, waarop elke track gesproken poëzie bevat. Werk van dichters uit Engeland, Duitsland en de VS.Flowermouth werd in Engeland aanbevolen door Tom Robinson (werkte samen met Peter Gabriel en Elton John) en gedraaid in de Tom Robinson Mixtape Show van BBC Radio. Zijn Seven Seals belandde zelfs in de eindejaarslijst van BBC 6.

Flowermouth – Seven Seals (feat. Xe Sands)

Flowermouth deed samen met Over Poëzie en Muziek een oproep om via ons programma je gedichten (maximaal drie stuks) in te sturen. We hebben vele inzendingen mogen ontvangen en inmiddels met onze meelezers tien dichters geselecteerd die door zullen gaan naar de volgende ronde. In de uitzending van zondagavond 4 februari zal bekend worden wie er nog steeds kans maken op een track gemaakt bij zijn of haar gedicht. Vanaf dinsdag zijn de namen van de genomineerden hier te lezen.

Flowermouth zal in de volgende ronde het gedicht kiezen waar hij mee aan de slag gaat. Bij het maken van de track gaat hij voor kwaliteit, dus het is van te voren moeilijk aan te geven wanneer het klaar zal zijn. (‘Het is af wanneer het af is’).

 

Flowermouth – Unberührt von dir (feat. M. Bergweiler)

 

 

Om te delen